maandag 16 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Höfteballooning verrast met Zenkeldamshoek in 2018

  • zaterdag, 06 januari 2018 14:32
  • Geschreven door 

Indien de weersomstandigheden gunstig gezind zijn zal in het weekend van 17 en 18 augustus het evenement Höfteballooning neerstrijken in Goor en wel op bedrijventerrein Zenkeldamshoek. Vanuit de Goorse Ondernemersvereniging zijn er bij de organisatie al enkele enthousiaste reacties binnen gekomen over de 8e editie van het zomerse evenement. Laat je in een luchtballon meevaren op de wind en maak zo een bijzondere reis over adembenemende Twentse vergezichten. Meld je nu al aan voor een unieke ervaring en vaar op 17 augustus 2018 met vrienden, collega’s of zakelijke relaties mee tijdens deze 8e editie voor een onvergetelijke belevenis. http://hofteballooning.nl/inschrijven/ 

De 7e editie van de Höfteballooning was in 2016 bij kasteel Warmelo te Diepenheim. Duizenden bezoekers wisten de weg te vinden naar het fraaie Kasteel Warmelo en zo'n twintig ballonnen gingen vanaf het landgoed de lucht in. 
Editie 2017 is het vanwege de vele regen afgelast.

Laatst aangepast op zaterdag, 06 januari 2018 14:37
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren