maandag 21 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ouderencarnaval steekt de draak met zichzelf

  • zaterdag, 10 februari 2018 07:13
  • Geschreven door 

Ouderencarnaval als vanouds! Rond de 300 belangstellenden stonden te popelen voor de deuren van de Gebrande Waateren.  Om 15.00 uur gingen de deuren van de nieuwe residentie open. Met wederom een legendarisch optreden van de Maxi Maxi dansmarietjes die met enige zelfspot de Rollatordans hadden ingestudeerd! (KLIK HIER VOOR HET FILMPJE!) Frank de Wit namens carnavalsvereniging de Höftemennekes: “Het was het een geweldig gezellige start, Paul wegdam nam de gebeurtenissen van afgelopen weken op zijn geheel eigen wijze op de hak. Ondanks dat hij iets minder van stem was, zijn stuk was er niet minder om, geweldig! En de prinsengarde toonde met ontbloot bovenlijf over veel lef te beschikken!”
Hieronder nog enkele foto’s:

oc 1

 

oc 3

Laatst aangepast op vrijdag, 09 februari 2018 19:21
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren