donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

“Hengeveldenaren zouden op de SP 'moeten' stemmen”

  • woensdag, 14 maart 2018 05:58
  • Geschreven door 

Woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Wegdamnieuws biedt de politieke partijen de gelegenheid om aan Hengeveldenaren uit te leggen waarom zij nou juist op hun partij zouden moeten stemmen. Vandaag aan het woord Herman Kalter van de SP Hof van Twente.

“Hengeveldenaren zouden op de SP 'moeten' stemmen, omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen praten over problemen die hun direct raken, aanbestedingen in de zorg sociaal aanbesteden, dat er een volwaardig basisziekenhuis Hengelo blijft.

Bij de windmolens in de buitengebieden waren wij in elk buitengebied om de inwoners bij te staan in hun weigering en stemden wij ook tegen. Wij zijn voor ruime mogelijkheden om inwoners mee te laten praten.

Wij zetten sterk in op de leefbaarheid van de Hof: buurtschappen, kernen moeten goede faciliteiten hebben/houden/krijgen om aantrekkelijk te blijven voor jongeren (en ouderen). En de gemeente moet hierin sterk meedenken en meewerken (niet strak vanuit de wet/regelgeving zeggen dat iets niet kan)
Daarnaast zijn we niet sterk ideologisch links, maar praktisch sociaal. De SP Hof van Twente is een SamenwerkingsPartij

Laatst aangepast op woensdag, 14 maart 2018 07:22
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

  • Reactielink Diana dinsdag, 19 juni 2018 15:22 Geplaatst door Diana

    Anyone don't have to perform to gain, you just need certainly to breakeven until your struck your ultra-premium palm.

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren