dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Voorverkoop Voorjaarsfeest Markvelde gestart!

  • dinsdag, 10 april 2018 22:22
  • Geschreven door 

Dit jaar bestaat het voorjaarsfeest in Markvelde 50 jaar en dat moet gevierd worden! Op vrijdagavond starten we met de M-factor en vanaf half 10 gaat het dak eraf met dj ROB TOONEN en The Coffecats. Op zaterdagavond komt de band Ancora en Kroepin naar Markvelde en zal er in een speciale tent een piraten battle zijn. Na het succes van vorig jaar is de Capri Roadshow ook weer aanwezig! Kaarten zijn in de voorverkoop € 8,- verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/ancoramarkvelde Aan de kassa zijn de kaarten € 10,-

Zondag zeskamp
Als je hier aan mee wilt doen opgave bij Marieke ten Brinke 06 51252099 of Frank ten Pierik 06 30182534 Een team moet bestaan uit 6 personen waarvan minimaal 2 dames. Op vrijdag en zaterdag is er gratis entree. Verdere info over het programma komt binnenkort.

markv50 jaar

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

grainesdesol.fr/index.php solo mining litecoin cgminer