zondag 27 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cupido op kamp: Van Heksensoep tot de schrik van je leven

  • zondag, 22 april 2018 19:37
  • Geschreven door 

Afgelopen 2 dagen bracht de jeugd van volleybalvereniging Cupido door in Neede voor het jaarlijks kamp met als thema Heksen. Zaterdagochtend om 10.30 was het vertrek, vol spanning stonden de meiden, sommigen verkleed als heksjes, bij de Marke te wachten voor het vertrek. Eerst werd er een teamfoto gemaakt en daarna ging het bepakt en bezakt richting Neede voor het “heksenkamp”. Het weekend stond bol activiteiten, van het maken van heksensoep in een echte ketel, de bonte avond, het fotospel in Neede en levend stratego. Door het mooie weer kon een heus watergevecht natuurlijk niet uitblijven. Maar het nachtspel op de zaterdagavond bleek toch weer een van de hoogtepunten. (KLIK HIER voor een filmpje van de schrik van je leven) 

In het donker door een bos lopen met allemaal spoken heksen en andere nare geluiden is best wel eng, zeker als je nog maar 6 jaar bent!
Daarna gezellig bij het kampvuur nog marshmallows eten.
Al met al een super kamp waar nog lang op teruggekeken zal worden!
kamp cupido 2
Fantastische weersomstandigheden

 

kamp cupido 3

De hoofdverdachten van de grap in het filmpje

kamp cupido 6

Het watergevecht mocht niet ontbreken

kamp cupido 1

De bonte avond

kamp cupido 4

 

Laatst aangepast op zondag, 22 april 2018 19:50
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Een tienerkamer is net zoiets als de Action
Je gaat er naar binnen om rond te kijken en je komt buiten met ondergoed, sokken, kleding, bestek, borden, een zak chips en allerlei andere troep...

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren