Activiteiten Zonnebloem

ZONNEBLOEM ZOMERACTIVITEITEN
 
Het zomer- en daarmee het vakantieseizoen staat weer voor de deur. Dat betekent dat veel activiteiten stil liggen en veel mensen op vakantie gaan. Het betekent ook vaak dat mensen minder bezoek krijgen, de Zonnebloemvrijwilligsters staan ook in deze tijd klaar voor hun gasten.
REGIONALE BOOTTOCHT
Op donderdag 24 mei genoten 108 Zonnebloemgasten van een gezellige dag tijdens de boottocht over het kanaal die door de regio Zonnehof werd georganiseerd. Om 9.30 uur werd er ingescheept in de Goorse haven. De gasten genoten van het prachtige weer en de goede verzorging aan boord. De reisleiding had een leuke quiz in elkaar gezet met vragen over het verleden en heden van het Twentekanaal. Ook de inwendige mens werd niet vergeten, de hapjes, drankjes en het diner waren voortreffelijk. Moe maar voldaan ging iedereen rond 17.00 uur in Goor weer van boord.
Omdat wij vragen krijgen over deelname aan deze activiteit even uitleg, omdat het een regionale activiteit is kunnen we maar een beperkt aantal gasten vragen mee te gaan, dit jaar 11.
Als er plekken over zijn kunnen we weer mensen bijvragen zodat we nu uitkwamen op 13 gasten. Als er mensen zijn die ook wel eens willen genieten van zo’n gezellige dag geef dit dan door bij Ria Doeschot 0547-333538, wij zullen hier volgend jaar rekening mee houden.
ZONNEBLOEMUITSTAPJE 6 JULI
Zoals elk jaar organiseert de Zonnebloemafdeling Hengevelde/ Isidorushoeve deze zomer weer een middaguitje voor haar gasten.
Dit jaar vindt het uitstapje plaats op vrijdag 6 juli, we zullen een bezoek brengen aan de tuinen van kasteel Twickel en ter Doest zal ons met de rolstoelbus rondrijden door het mooie Twentse land.
Bent u iemand met een fysieke beperking en wilt u ook graag genieten van de activiteiten van de Zonnebloem laat het ons weten. De Zonnebloem is er voor iedereen met een fysieke beperking
vanaf 18 jaar. Voor informatie kunt u contact opnemen met
Ria Doeschot, telf. 0547-333538 of bij een Zonnebloemvrijwilliger bij u in de buurt.
ZONNEBLOEMLOTERIJ.
De hele zomer kunt u de Zonnebloemvrijwilligsters bij u aan de deur verwachten met Zonnebloemloten. Elke vrijwilligster heeft een eigen wijk, dus u krijgt slechts eenmaal iemand aan de bel. Zijn ze al in uw straat geweest en was u niet thuis dan kunt u ook loten bestellen via www.zonnebloem.nl  U wilt toch ook dat wij zieken en mensen met een lichamelijke beperking eens een gezellige middag of activiteit bezorgen? De loten kosten € 2.00 per stuk en er zijn leuke prijzen te winnen. U kunt u lot registreren bij de Zonnebloem, dan krijgt u bericht als u gewonnen.