donderdag 21 maart 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zwarte Jannes op Höfteballooning in Goor op 17 augustus

  • woensdag, 13 juni 2018 05:45
  • Geschreven door 
Er is van alles te beleven deze avond aan de Deldensestraat in Goor, naast het voormalige Paasvuurterrein. Vanaf 17.00 uur is het terrein geopend en zult u vermaakt worden met allerlei activiteiten en luchtvaartdisciplines zoals paramoteurs, zweefvliegtuigen en modelballonnen. Om 18.30 zullen de eerste luchtballonnen opstijgen. Tegen 22.00 uur gaat het bekende lichtfestijn Glow in the Dark van start; Lichtgevende ballonnen kleuren deze avond de lucht. Met vlammen en bijpassende muziek belooft het weer een spectaculair schouwspel te worden! Tussendoor is er een en optreden van van Orlando Uitenwerf, ook wel bekend als de 'Zwarte Jannes!’ Entree 2 euro per persoon en kinderen tot 12 jaar gratis
Naast de 35 “gewone” luchtballonnen heeft de Hengeveldse organisatie een stunt uitgevoerd met het strikken van:

De Motor! Gebouwd in Engeland, de grootste vliegende Superbike ter wereld als heteluchtballon! Een special shape van 46 meter breed en 37 meter hoog. Qua omvang vergelijkbaar met een flatgebouw van maar liefst 10 verdiepingen! Eén wiel is al even groot als een normale luchtballon. Er er zijn meerdere special shape ballonnen!

Op vrijdag 17 augustus gaan er ook twee ballonnen de lucht in gesponsord door bistro de Kolenbrander uit Hengevelde. De organisatie is op zoek naar toppers die zo’n buitenkans echt een keer verdienen. Dit kan zijn op basis van wat zij voor de maatschappij hebben betekend, vanwege een ziekte of wat dan ook. Weet jij zo iemand, stuur dan een mail voor 1 juli met motivatie naar [email protected] in de grootste vliegende Superbike ter wereld of in 1 van de 35 ballonnen op 17 augustus?
Kijk snel opwww.hofteballooning.nl  en vraag naar de voorwaarden!

De 7e editie van de Höfteballooning was in 2016 bij kasteel Warmelo te Diepenheim. Duizenden bezoekers wisten de weg te vinden naar het fraaie Kasteel Warmelo en zo'n twintig ballonnen gingen vanaf het landgoed de lucht in.
Editie 2017 is het vanwege de vele regen afgelast.
 
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik moet van mijn werkgever nee leren zeggen

Ik heb gezegd dat ik dat niet wil

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren