Een unieke samenwerking: niets brengt culturen dichter bij elkaar dan samen koken en samen eten!

Op 13 juli wordt er tussen 13.00 en 17.00 op vier locaties gezamenlijk gekookt en er is plaats voor ruim 50 enthousiaste cursisten die het leuk vinden om samen met onze koks iets te maken uit de Turkse, Armeense, Syrische of Eritresche keuken. Nadien is er voor alle deelnemers bij Doesgoor een gezamenlijk afsluiten met een proeverij van alle gerechten die deze dag gemaakt zijn.   De rest van alle gerechten worden de volgende dag aangeboden op de markt van Kleurrijk in de Hof.
Tijdens de workshops begeleiden de koks je niet alleen met het bereiden van de gerechten maar nemen je ook mee naar de tradities van de verschillende landen en de verhalen over hun keuken.
Iedereen kan gratis deelnemen (een vrij gift is welkom) en zijn steentje bijdragen aan de proeverij van Kleurrijk in de Hof, hoe weinig ervaring je met koken misschien ook hebt. 
Samen koken en eten verbindt en dit evenement is dan ook de gelegenheid om een keer iets anders te proeven. Geef je snel op voor dit unieke evenement want vol is vol.
 
Wie doet er mee en meld zich aan? 
Opgeven voor 6 juli bij kleurrijkindehof@gmail.com
Werkgroep 'Anders eten' Kleurrijk in de Hof
Anneke Schutte
Anita Koster
Irina Sahakyan
Sevinc Sahin
Belgin Sayin
Mirjam Koop