vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kaartverkoop Revue 2018 op zaterdag 27 oktober bij Gebrande Waateren

  • woensdag, 17 oktober 2018 06:44
  • Geschreven door 

Nog een kleine vier weken en dan is het al weer tijd voor de jaarlijkse Revue en Showavonden van CV de Höftemennekes. Het Revuegezelschap is al weken aan het oefenen en het belooft weer een mooie show te worden! Uiteraard zal op zaterdagavond ook weer de Prinswisseling plaatsvinden. Wie wordt de nieuwe Prins carnaval van CV Höftemennekes? Kortom, reden genoeg om er bij te zijn op 9 of 10 november. Dit wil je niet missen! De kaartverkoop is zaterdag 27 oktober vanaf 18.30 uur. De zaal is overigens open vanaf 18.00 uur. Let op! Dit jaar gaat de kaartverkoop anders verlopen dan je misschien gewend bent. Om iedereen een eerlijke kans te geven hebben wij besloten om de kaartverkoop op 1 avond te houden. Op deze avond kun je voor zowel de vrijdag als de zaterdagavond kaarten halen met een max. van 4 per persoon. Pinnen is niet mogelijk. Alleen contant betalen en het liefst gepast. Kaarten kosten € 12,50 per stuk.

Kun je niet zelf op deze avond, wees er dan zeker van dat je iemand geregeld hebt die voor jou de kaarten kan halen, de verkoop gaat namelijk via het op=op principe. De kaarten die niet verkocht worden blijven tot 9 november beschikbaar bij Herberg de Gebrande Waateren. Wij wensen jullie vast een plezierige Revue-avond en zet het dus in je agenda! 

Kaartverkoop REVUE 2018:

Zaterdag 27 oktober

18.30 uur start verkoop

INGANG ZAAL HERBERG DE GEBRANDE WAATEREN, 18.00 uur zaal open.

 

Laatst aangepast op woensdag, 17 oktober 2018 07:57
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren