zondag 19 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Voorbereiding bloemenzee Hengevelde in volle gang

  • vrijdag, 19 april 2019 08:38
  • Geschreven door 

Op woensdag 17 oktober zijn ze verwijderd, de bloembakken in en rond het centrum van Hengevelde. Eind april hangen ze er weer! Sandra Keizer:” Wij zijn deze week met de waterdragers, een paar mensen van de winkeliersvereniging en een paar bestuursleden van de SIO naar kwekerij uit het broek in Oldenzaal geweest. Deze kweker regelt vanaf de beginperiode de bloemen aan de Goorsestraat. Ze zorgen ervoor dat de bloembakken in gepoot worden en dat ze eind april klaar staan om opgehangen te worden. We werden ontvangen met een lekkere kop koffie en kregen daarna een rondleiding door het prachtige bedrijf. Woensdag 1 mei zullen de vrijwilligers de bloembakken weer ophangen zodat iedereen weer van deze bloemenpracht kan genieten!”
SIO Hengevelde heeft afgelopen jaar in samenwerking met de vaste groep waterdragers de in totaal 70 grote en kleine gevulde bakken opgehangen en de gehele zomer voorzien van water.

aaaaaaa 1

aaaaaaa 2

12aa
De 'waterdragers' van afgelopen zomer

Laatst aangepast op vrijdag, 19 april 2019 08:43
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als een man de deur van zijn auto opent voor een vrouw dan weet je een ding zeker

Of de auto is nieuw of de vrouw

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren