dinsdag 16 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Actie Tuintegel eruit leeft niet in Hengevelde

  • zaterdag, 06 juli 2019 13:42
  • Geschreven door 
“De actie 'tuintegel eruit, plant erin' leeft nog niet echt in Hengevelde” aldus Ina van de Riet. In de afgelopen periode zijn er slechts 6 tuintegels ingezameld voor het insectenhotel op de Petrusschool. Wie kan ons vertellen waar dit aan ligt?33 kinderen, 2 leerkrachten en 5 hulpouders maken op 4 juli een beestjeshotel. De vlinderkamer en de egel (winter) slaapkamer maken we in september af”.
De actie was als volgt: Hoe kwam u in aanmerking voor een plantje gesponsord door de Bloemuiker in Hengevelde? Dat was heel simpel: 

ina 2

Tuintegel d’r uit, plant erin!  De vaste plantjes zijn bij- en vlindervriendelijk en vragen weinig onderhoud en verzorging. Lever daarom op 4 juli tussen 13.00 uur en 14.00 uur een tegel uit uw tuin in en krijg als dank daarvoor een plantje terug. Deze tegels worden hergebruikt als basis voor het insectenhotel op het schoolplein van de Petrusschool dat op deze dag gebouwd wordt door de kinderen van groep 7 op het schoolplein met hulp van ouders. We kunnen nog heel wat tuintegels gebruiken….dus kom in actie.
Maar helaas, maar 6………….

Laatst aangepast op zaterdag, 06 juli 2019 13:58
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren