maandag, 15 juli 2019 06:43

Theo Zeggerplein ondergaat metamorfose

Geschreven door

Wie langs het schoolplein komt van de Petrusschool ziet een gedaanteverwisseling die zijn weerga niet kent. Gerco Welmers en John ten Heggeler zijn er maar wat druk mee. John:
”De speelplaats wordt vervangen door nieuwe tegels. Er komen nieuwe zitbankjes om de bomen, het riool is slecht en wordt vervangen. We (Gerco Welmers en John ten Heggeler) hebben deze mooie plaatselijke klus gekregen via een aanbesteding vanuit Keender. Na de zomervakantie kunnen de kinderen weer fijn spelen op het schoolplein!”
Directeur Dineke Hek over de metamorfose:

plein 2

“Het riool wordt helemaal vervangen, zodat we weer goed werkende toiletten hebben, ook bij grote regenbuien. Omdat alles dan toch op de schop moet, wordt ook het straatwerk vervangen. Tot slot wordt de berging verplaatst, zodat er meer ruimte in de fietsenstalling ontstaat. De meeste speeltoestellen blijven bestaan, evenals de pannakooi. Die is nog maar vijf jaar oud en voldoet aan de wensen van de spelende kinderen. Na de zomervakantie hopen we dat deze mega-zandbak weer alle ruimte biedt aan de leerlingen!"

plein 1

Laatst aangepast op zondag, 14 juli 2019 21:07
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.