maandag 20 augustus 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Help deze gehandicapte man uit Ghana

  • maandag, 14 november 2016 05:46
  • Geschreven door 

Afgelopen zomer gingen Brian Wegdam, Moniek Wegdam en Raymond Wegdam, allen geboren in Hengevelde, naar Ghana om het bedrijf van eerstgenoemde te bezoeken. Een mooie reis waar ze ook de minder leuke kanten van het leven zagen. Hier spraken ze een Ghanese man, die buiten zijn schuld om slachtoffer werd van een verkeersongeval. Hij is door dit ongeluk gehandicapt geraakt aan zijn knie hij heeft namelijk afgescheurde kruisbanden, maar een operatie zou het euvel verhelpen! De operatiekosten zijn beraamd op 9600 euro. Een ziektekosten verzekering in Ghana was voor deze man onbetaalbaar en op de dader zijn de kosten eveneens niet te verhalen. We houden u uiteraard op de hoogte met de vorderingen van de actie en tevens tijdens en na de operatie. Er is sprake van direct contact de persoon op de foto! U kunt ze helpen door donateur te worden door geld over te maken op het volgende rekeningnummer onder vermelding van Ghana: NL54RABO0343795019 tnv RAG Wegdam. Naast Brian, Moniek en Raymond draagt ook Wegdamnieuws haar steentje bij om de operatie mogelijk te maken. Middels DEZE Facebookpagina is er ook een crowdfundingactie gestart in zowel Nederland als Ghana om de actie kracht bij te zetten.

Laatst aangepast op maandag, 14 november 2016 10:11
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

EEN VOGEL IS NOOIT BANG DAT ZIJN TAK BREEKT
HIJ VERTROUWT NIET OP DE TAK MAAR OP ZIJN VLEUGELS

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren