Uitslag 3e trekking 2020 SIO Winkeliers Hengevelde

Op maandag 21 december vond de derde trekking plaats van de Decemberactie 2020 van de SIO winkeliers in Hengevelde. In de derde week van de actie was het een aparte week met op maandag nog een grote hoeveelheid ingevulde bonnen en daarna alleen de ingevulde bonnen van de zogeheten 'essentiële' winkels. Ondanks minder ingeleverde bonnen hebben de winkeliers toch een trekking gedaan met daaruit de volgende vier winnaars:

Daniek Roorda                 Hengevelde -Groningen

Harry Blanken                   Hengevelde

Harry Krooshoop             Bentelo

Familie Haverkate          Ambt Delden

Bovenstaande prijswinnaars gefeliciteerd namens de SIO en haar winkeliers in Hengevelde.

Ze zijn reeds in het bezit van de goed gevulde tas met allerlei leuke, lekkere en handige dingen van onze deelnemende winkeliers en horeca:

Bakkerij Nollen, Bistro de Kolenbrander, De Bloemruiker, Eko Twente, Hotel Hof van Twente, Kaasboerderij Keuper, Auto Kleinsman, Decokay Lentelink, Rotink IJzerwaren, Het Ruiterparadijs, Keurslagerij  Brummelhuis, COOP, Ten Thije Keukens, Beuving Bestrating, Beauty Inn De Kluempe, Wijnhuis De Deurne, De Bazar van Jon, Ayurveda Twente, Eetsalon Yess, Rotink Kook en Cadeau, Haarmode Marleen Rupert, Wolterinck Mode en Vakkleding en Herberg de Gebrande Waateren.

Vanaf maandag 21 december t/m zondag 31 december is de vierde actieweek en de laatste trekking daarvan is op maandag 4 januari. De winnaars van die week worden getrokken uit een beperkt aantal winkels die i.v.m. lockdown nog geopend zullen zijn, maar ook van de overige loten die u nog in uw bezit heeft.

Eind januari 2021 vindt dan de grote trekking plaats met de drie hoofdprijzen van deze SIO winkeliers actie!

Daarin tellen alle loten die in de afgelopen vier actieweken nog een keer mee!

Let er wel even op, dat de winkeliers verschillende werkwijze hebben i.v.m. het coronavirus.

Tijdens de lockdown wensen wij u veel geluk, wijsheid en een goede gezondheid toe!

SIO Winkeliers Hengevelde

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan en binnen, de tekst 'S!O WINKELENIN HENGEVELDE.N'

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, close-up