zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sinterklaasfeest bij Coop Hengevelde: Kinderen erg fanatiek!

  • donderdag, 30 november 2017 13:47
  • Geschreven door 

De eerste kinderen  waren al om 14.15 in de Coop aanwezig om de Sint op te wachten. Vanaf 15.00 werden er vele handjes gevuld tijdens de zeer geslaagde Sinterklaas middag! Kinderen waren erg fanatiek in het zoeken naar de 11 letters om het goede woord "Sinterklaas" te maken. De pepernoten in de pot werden aandachtig geteld. Dit waren er 287. Ellen Scholten zat er het dichts bij met 285 pepernoten. Zij is de winnares van het goed gevulde Sint pakket! De heerlijke proeverijen met onder andere de kruidcake en stroopwafel vla werden volop geproefd. Vele knutselschoentjes zijn al opgehaald, maar er wachten nog vele schoentjes met lekkers en een cadeautje in de Coop om opgehaald te worden. Hieronder nog enkele foto’s:

coopsint 1

coopsint 2

coopsint 3

coopsint 4

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren