maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

MORGEN OPEN DAG: Rouweler Las- & Machinetechniek neemt nieuwe bedrijfshal in gebruik

Morgen (zaterdag 27 jan.) is het zover. Dan is de Open Dag van Rouweler Las- & Machinetechniek. Vandaag wordt de nieuwe hal feestelijk geopend en is er voor klanten, medewerkers en andere genodigden een receptie/feestavond. Het open huis is dus as zaterdag van 13.30 tot 16.00 uur aan de Dorreweg 14 in Hengevelde. Hengevelde en omstreken is hiervoor natuurlijk van harte uitgenodigd!

Wat als een 16-jarige jongen begon met een eenvoudige slijptol, is uitgegroeid tot een moderne zaak met de hoogst mogelijke las-certificering. Ronnie Rouweler: "In mei 2015 stonden we via deze website al even stil bij dit heugelijke feit. Een dikke 2 jaar later is de volgende mijlpaal bereikt. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de bouw van een nieuwe ultra moderne bedrijfshal. Deze nieuwbouw is inmiddels afgerond". Ter gelegenheid hiervan houdt Rouweler Las- en Machinetechniek op zaterdag 27 januari een open dag. Met het nieuwe bedrijfspand beschikt Rouweler over een modern en energiezuinige gebouw, voorzien van de nieuwste technologie. 

 

ronnie

Laatst aangepast op donderdag, 25 januari 2018 22:49
Redactie WegdamNieuws3

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren