dinsdag 22 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hartgerink wint Opel Klanttevredenheid Award

  • woensdag, 07 maart 2018 17:58
  • Geschreven door 

Hartgerink heeft de felbegeerde Opel Klanttevredenheid Award in de wacht gesleept. Hartgerink ontving deze onderscheiding naar aanleiding van de uitstekende klanttevredenheidsscore in 2017. De Award wordt uitgereikt aan Opel-dealers die zeer hoog scoren in de Opel klanttevredenheidsenquêtes, die worden verstuurd na aflevering van een nieuwe Opel of na serviceonderhoud/reparatie.
Wilco Stam van Hartgerink ontving de award uit handen van Johan Claassen, Algemeen Directeur bij Opel Nederland. “Onze dealers focussen zich volledig op klanttevredenheid om daarmee klanten te behouden en onze klanten ambassadeur te maken van het merk. Een tevreden klant is veelal een blijvende klant. Het doel van de Award-uitreiking is om Hartgerink en zijn medewerkers te belonen voor hun succesvolle werkwijze, die leidt tot een zeer hoge klanttevredenheid”, aldus Claassen.

28947463 1860132174057354 963205337779288635 o

Wilco Stam van Hartgerink ontving de award uit handen van Johan Claassen, Algemeen Directeur bij Opel Nederland.

Laatst aangepast op woensdag, 07 maart 2018 18:01
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren