donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fietstocht Bistro de Kolenbrander 5 & 12 augustus

  • woensdag, 01 augustus 2018 17:39
  • Geschreven door 

De zon schijnt de komende tijd volop door, en daarom organiseert Bistro de Kolenbrander weer de jaarlijkse fietstocht. Zondag 5 & 12 augustus kunt u voor maar €5,- p.p. samen met uw partner of met een mooie groep een uitgestippelde route volgen door de schitterende Twentse landschappen.

U maakt zelf de keuze tussen een route van ongeveer 45 km of een route van ongeveer 60 km. Vertrekken kan tussen 10:00 en 12:00 uur, inclusief een kop koffie of thee en wat lekkers. Na afsluit van de gezellige fietstocht kunt u bij ons genieten van een plate service naar keuze voor maar €13,95! À la carte dineren kan natuurlijk ook.

Opgeven is niet verplicht, wel gewenst.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren