vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

26 oktober: Bierfest im Herberg Hengevelde

  • maandag, 22 oktober 2018 21:08
  • Geschreven door 
Omdat Oost Nederland al helemaal vol zit met vrolijke Oktoberfeesten besloot de nieuwe uitbater van ‘Herberg de Gebrande Waateren’ in Hengevelde het over een iets andere boeg te gooien. Casper Bebseler organiseert op vrijdag 26 oktober aanstaande daarom een origineel zuid-Duits ‘Bierfest’ geheel in de stijl en sfeer van de Alpenlanden en… GRATIS! Muzikaal wordt er meteen flink uitgepakt want op het podium staan ‘Die Stadlfreunde’ een vrolijke Twentse volksmuziekgroep met Steierische harmonica’s en een breed repertoire aan polka’s, meezing walsen, maar ook met eigen Twentse teksten. En Tiroler deejay Marc Wiese is van de party. Hij is de Nederlandse deejay die onder meer met de zuid Limburgse ‘Palemiger Spatzen’ maar ook met Marc Pircher en andere internationale bands menig feesttent op de kop zette. Ook culinair zal Herberg De Gebrande Waateren  haar beste beentje voorzetten want de bestellingen met Alpenspecialiteiten zijn de deur al uit. De deuren gaan op 26 oktober om 19.30 uur open en dan klinkt er al vrolijke inloopmuziek. Om 20.30 uur begint dan het feitelijke Bierfest dat wordt afgesloten met een wel zeer muzikale afterparty. Maar het meest bijzondere is wel dat de avond gratis toegankelijk is. Geen entree en dat geeft meteen aan hoe laagdrempelig dit Bierfest gaat worden. Voor groepen vanaf zes personen is het zelfs mogelijk een tafel te reserveren via [email protected] ;    
Laatst aangepast op maandag, 22 oktober 2018 21:12
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren