Zuur verlies Heracles met basisspeler Mike

Heracles Almelo snakt naar het einde van de competitie. De formatie van Jan de Jonge leed in Utrecht de derde achtereenvolgende nederlaag. Jacob Mulenga en Juan Agudelo voltrokken het vonnis namens de thuisclub. De Almelose treffer werd gescoord door Mikhail Rosheuvel. Heracles Almelo beëindigde het duel met tien man vanwege een rode kaart voor Bart Schenkeveld. Mike te Wierik speelde het gehele duel als rechtsback. "Vandaag weer verloren doordat we niet scherp genoeg waren bij standaardsituaties. Hier krijgen we twee goals door tegen. Ook aanvallend hebben we te weinig gebracht waardoor we met 2-1 verloren. Bij de eerste goals was het inderdaad buitenspel dus dat kan er dan ook nog wel bij!", vertelt Te Wierik. Over twee weken speelt Heracles tegen Ajax, het duel waarin de Amsterdammers kampioen kunnen worden. "Over 2 weken inderdaad thuis tegen Ajax, een mooie uitdaging voor ons om ze geen kampioen te laten worden in Almelo."
Mike is tevens assistent-trainer van WVV'34, de ploeg die vandaag in Hengelo degradeerde. Hoe vernam de nederlaag van WVV'34 en de degradatie? 

"Ik keek op Wegdamnieuws wat het geworden was en hoorde het van vrienden, heel erg jammer dat ze verloren hebben en gedegradeerd zijn. ik hoorde ook nog dat ze onterecht verloren hadden dus dat is natuurlijk jammer."