20 mei: Open Dag muziekschool Hof van Twente met spetterend slotfeest

De muziekschool Hof van Twente zal op zaterdag 20 mei haar jaarlijkse open dag houden op de hoofdlocatie De Reggehof in Goor. Geïnteresseerden kunnen langs alle lokalen lopen en kennis maken met de docenten en instrumenten. Aanvang is 15.00 uur tot 17.30 uur. Tijdens de open dag op zaterdag 20 mei zullen bijna alle docenten aanwezig zijn om aspirant-leerlingen en ouders te ontvangen en hen wegwijs te maken en te adviseren over het muziekonderwijs in de Hof van Twente. Tijdens de Open Dag kan er ook afspraak worden gemaakt voor een gratis proefles. Alle kinderen ontvangen deze week via de basisscholen een folder waarmee zij naar de open dag kunnen komen. Op deze folder kunnen zij stickers plakken van instrumenten waarop zij hebben gespeeld. Bij een volle spaarkaart kunnen de enthousiaste kinderen meedingen naar mooie prijzen, waaronder 25% korting op het lesgeld.

19.00 uur:
Grote finale door leerlingen en bezoekers met pas ingestudeerde muziekwerken en aansluitend meezingen met "Wieger wordt wakker". Bij goed weer zal dit optreden op het plein plaatsvinden.

20.00 uur:
Feest! De afsluiting van de crowdfunding actie: ReggehofinTrek. De spetterende Reggehof-in-trek party, met de Alsjemaargelukkigband, is vrij te bezoeken waarbij om 0.00 uur de onthulling van de opbrengt van de actie voor de Trekkenwand bekend gemaakt wordt.