Derby Isivol-Cupido: Goed gevoel over verloren strijd!

Na de teleurstellende wedstrijd vorige week tegen Side-out uit Zutphen stond deze week de koploper Isivol uit Sint Isidorushoeve op het programma. Om half acht gingen de dames van start in de Hoeve. De vorige ontmoeting werd door de dames van cupido met 4-0 gewonnen. Natuurlijk wilde deze score opnieuw behalen. De afgelopen wedstrijden waren niet zoals gehoopt maar er zal een omslag komen. In deze wedstrijd begon Bianca Hofmeijer als libero en Karlijn Wensink startte op diagonaal ( later zwaar scorend op buiten). De start van de wedstrijd was goed maar de dames raakte de focus halverwege de set kwijt. Deze set werd gewonnen door de dames van Isivol. Ook de tweede set was voor de dames van Isivol ondanks een aantal goede wissels van gast coach Inge Broshuis.
Tegen een achterstand aan kijken is nooit leuk, de dames beten zich vast in de derde set en walste over de tegenstander heen met 25-14! Met goede hoop begonnen ze aan de vierde set met het uitzicht op wellicht een vijfde en beslissende set. De kracht en het fanatisme van de derde set kon niet worden vastgehouden en ook deze set ging naar de dames uit de Hoeve, eindstand 3-1.
Terugkijkend op de wedstrijd zijn er een aantal leerpunten maar is er wel een stijgende lijn in het spel van de dames in 2015. De volgende wedstrijd zal zijn op maandag 16 maart tegen Halley uit Wehl in de Marke in Hengevelde.

KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM van de derby.