Gouden Schoen WVV’34: Stephan ter Doest met zijn eerste treffer!

Een speelronde op 3 december die in Hengevelde niet gauw vergeten zal worden. In deze ronde werd er bitter weinig gevoetbald door de teams van WVV'34. Hetgeen te maken had met de strenge vorst van zaterdag op zondag. Waar er op gewoon gras thuis nog een aantal wedstrijden werden afgelast, 7e en 8e, werd er wel gevoetbald op kunstgras door WVV'34 2. In een wedstrijd die niet echt hoogstaand was te noemen kwam WVV 2 achter met 1-0 tegen Witkampers. Deze score stond er in minuut 98 ook nog op het scorebord. Alleen in de 99e minuut werd het 1-1 door Niels Spekreijse. De scheidsrechter liet de wedstrijd vrij lang doorspelen door enkele blessure gevallen waaronder bij hemzelf. Hier waren de gasten van Witkampers het natuurlijk niet mee eens, al had de scheidsrechter iedere keer het uurwerk stilgezet. Dus gewoon 90 minuten gespeeld en niet meer, een puntje voor WVV 2. Het 3e ging onderuit tegen Bentelo 2. Eindstand 0-2. WVV'34 4 ging op bezoek bij Enter 4. Deze wedstrijd is enkele weken geleden gespeeld bij WVV'34, nu was het 4e op bezoek in Enter. Het werd 2-1 voor de thuisploeg. Arnold Heijmer was de enige doelpuntenmaker voor WVV'34. Het elftal van Prins Erwin ging op bezoek bij BSC Unisson. Daar werd een ruime nederlaag geleden met 7-3. Marijn Assink en Tim Jongman maakten er beiden één. Dit deed ook Stephan ter Doest, dit betekende zijn eerste seizoenstreffer en is daarmee weer volledig in de race om misschien dit jaar dan een keer de Gouden Schoen te pakken. Hieronder de stand: