woensdag 23 augustus 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bouwvakprogramma "Café de Gebrande Waateren"

  • donderdag, 27 juli 2017 10:51
  • Geschreven door 

Het einde van de bouwvak is in alweer in zicht, tijd om nog even gezellig fietsend het weekend in te gaan. Donderdag 24 augustus  is er bij Varenbrink "Het gezelligste tuinfeest van Hengevelde". Happen, tappen en stappen, vanaf 18.00 uur, meer info volgt maar schrijf het alvast in uw agenda!
Op 25 augustus is er een fietstocht van ongeveer 60 kilometer lang. Inschrijving kan vanaf 10.00 uur op vrijdag 25 augustus, vooraf inschrijven heeft echter wel de voorkeur via info@gebrandewaateren.nl of 0547333419 / 0612624667.Deelname kosten zijn € 5,00, (inclusief kop koffie/thee en krentewegge vooraf)
Blijft u bij terugkomst in Hengevelde een hapje eten? Dat kan natuurlijk ook.

Laatst aangepast op woensdag, 26 juli 2017 13:37
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Dit jaar gaan we met het vliegtuig op vakantie en ik neem mijn kanarie mee. Ik hoop maar dat hij niet ziek wordt, want dat beest heeft nog nooit gevlogen.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren