Het Grootste Kantinefeest doet beroep op Hengevelde

Begin maart zal de kaartverkoop voor Het Grootste Kantinefeest van Nederland op zaterdag 10 juni van start gaan. In het eerste weekend van de Zomerfeesten Hengevelde zal de feesttent worden omgebouwd tot een enorme kantine. Deze avond is de ideale afsluiting van het sportseizoen voor teams, maar natuurlijk ook voor bankzitters, materiaalvrouwen en dopingcontroleurs. Deze zwaarste 3e helft van het jaar mag natuurlijk niemand missen.

Beroep op sportteams Hengevelde
Om zoveel mogelijk teams en bezoekers naar het kantinefeest te krijgen doen de Zomerfeesten een beroep op alle sportteams uit Hengevelde. De publiciteitscommissie zorgt ervoor dat alle teams van het darten, de volleybal, de voetbal en de handbal vanaf dit weekend het promotiemateriaal meekrijgen om in de kantine van hun tegenstanders op te hangen en neer te leggen. De posters en bierviltjes liggen klaar in de kantine van WVV en bij Café Assink. Een kleine moeite, maar dit kan wel enorm bijdragen aan het succes van deze avond!

Teamreis naar Mallorca!
Kom je als team of met je vriendengroep naar Het Grootste Kantinefeest dan maak je nog kans op een dikke prijs ook! Via www.grootstekantinefeest.nl zijn ook speciale teamtickets te koop, waarmee je automatisch meedoet aan de loterij die op 10 juni zal worden gehouden. Presentatoren Sjaak Polak en Glenn Helder zullen uit alle opgegeven teams één naam trekken. De winnaars gaan met hun team op een zonnige trip richting het tropische eiland Mallorca!

De opstelling
Tijdens een kantinefeest moeten er natuurlijk ook kantinehits zijn.. Daarom zijn de grootmeesters van de kantinesound uitgenodigd. De opstelling luidt als volgt: Django Wagner, Stef Ekkel, Peter Beense, Dirk Meeldijk, John De Bever, Gert Valk, Koos Alberts en Frans Duijts. Wat een talenten! Met zulke ijzervreters heb je geen waterzak meer nodig…

Vedette, Kelderklasser of kantinejuf, tijdens de zwaarste 3e helft van het jaar is iedereen welkom!