Volledig programma Hengevelde bekend

Het volledige programma van de Zomerfeesten Hengevelde staat vast. Naast een uitverkochte 2e zaterdagavond met onder andere Kensington staat er in dit jubileumjaar Het Grootste Kantinefeest van Nederland en Poar Neem’n op Zondag op het programma. Op de tweede zondagmiddag wordt flink uitgepakt met veel straattheater, een zondagmarkt en afgesloten Goorsestraat. De vijftigste editie van Zomerfeesten Hengevelde wordt een ouderwets geweldig feest!Vrijdag 9 juni worden de twee feestweekenden gestart met het Bedrijvenuurtje. Op zaterdag 10 juni wordt Het Grootste Kantinefeest van Nederland gehouden, een gezellig teamuitje in de sferen van de sportkantine met dito muziek. Op zondag 11 juni is er vanaf 10.00 uur Autorodeo. Dit spektaculaire evenement trekt al jaren vele duizenden bezoekers naar Hengevelde.

Poar Neem’n Op Zondag 11 juni

Na de cross is het in de tent vanaf 16.00 uur tijd voor een ‘Poar Neem’n op Zondag’! Speciaal hiervoor komen de mannen van Poar Neem’n On Tour naar Hengevelde. Daarnaast is er de Poar Neem’n Band: die niemand kent, maar die alles kent…. Probleem’n? Poar neem’n.

Ook komt de Achterhoekse band Boh Foi Toch op deze zondag en als klap op de vuurpijl draait Facebookkanon Zender Obama zijn platen op verzoek. TITOM! Eerst ee’m dippie dippie, dan ee’m een groene knuppel uit de vitrine, nog iets van de bruine fruitschaal en dan komen de zwarte pannenkoeken eraan in het welbekende kalme tempo. Nooit van Zender Obama gehoord? Dan wordt het hoog tijd dat je kennismaakt met deze platenruiter, ouwe hapsnurker! Neem wel je lady mee, kerellll! Tijdens Poar Neem’n op Zondag komt ook de Hengeveldse DJ een paar fijne hits de tent in slingeren. Of ku’j nie good?

Tweede Weekend

Vrijdag 16 juni is er de Hengeveldse Avond, een avond voor Hengevelde en omstreken met muziek van The Clarks. Op vrijdag en zaterdagmiddag is er in de Spiegeltent (hij is terug!) een expositie te zien over 50 jaar Zomerfeesten in Hengevelde. Zaterdagmiddag 17 juni is er een kinderprogramma met een dansshow door kinderen van de Petrusschool. Verder staat deze middag in het teken van het jubileum met medewerking van verschillende (Hengeveldse?) artiesten.

Zaterdagavond is er onder andere muziek van Kensington en The Grand East uit Diepenheim. Ook is er een nieuw themaparkje: Mallorca Minipark. Deze avond was erg snel uitverkocht en trekt voor het eerst in de geschiedenis 10.000 man naar Hengevelde! Kijk voor het volledige programma en overzicht op de website.

Zondagmiddag weer de straat op!

Speciaal voor ons jubileumjaar is de tweede zondagmiddag weer als vanouds opgezet. Dat betekent: veel straattheater, een markt met meer dan 50 kraampjes, kermis, kindervermaak, muziek met een knipoog naar het verleden van de Zomerfeesten Hengevelde en een afgesloten Goorsestraat. Muziek is er onder andere van Around 69, Paolo Passionato, Ooostblok en The Guilty Six. Het wordt weer een prachtige middag voor jong en oud!

Kijk voor meer informatie en tijden op www.hengevelde.nl