Gouden Schoen: W.V.V.’34 4 wint met handbal uitslag!!

Afgelopen weekend stond voor ons 4e elftal een wedstrijd gepland tegen het altijd lastige Almelo 6. W.V.V’34 leek hier eigenlijk geen moeite mee te hebben en ging rusten met een 3-1 voorsprong.

Echter een minuut of 10 na rust, was het 3-3!. Gelukkig wisten de mannen van Jurgen Eijsink dit om te zetten naar een terechte 7-4 overwinning. Eigenlijk had deze wedstrijd dus in Sporthal de Marke gespeeld moeten worden. Te zien aan de uitslag, welke je weinig tegenkomt op een voetbalveld, meer op een handbalveld. Doelpuntenmakers: 2x Dennis Groothold, 2x Jorg Jannink, 1x Roy Workel, 1x Frank de Wit en 1 x Patrick de Wit.

Roy Tuinte wist bij het 2e het enige doelpunt te maken. Ze verloren deze wedstrijd, uit bij Tubantia 3 wel onnodig met 2-1.

Ons 1e elftal had geen geluk bij Pax uit Hengelo, waar normaliter de stand andersom is, was het dit keer toch 1-0 voor de blauw witten uit Hengelo GLD.

Ook ons 3e elftal draait lekker. Witkampers 3 werd met 4-0 op het sportpark Ruperts Erve aan de kant gezet. Tijmen Walhof 2x, David Spekerijse 1x en Geert-Jan Assink 1x.

WVV 5 speelde uit bij Markelo 7. Dit werd een relatief eenvoudige overwinning voor de groen-gelen. Wout Essink, Tim Leferink en Leon Blokhorst scoorden alleen 1x.

Als je een wedstrijd van WVV 6 bezoekt of kijkt dan weet je dat dit garant staat voor doelpunten. De ene keer winst met dikken cijfers, de andere keer verlies met dikke cijfers.
Zo ook afgelopen zondag, uit bij Hector. Een 5-3 Nederlaag. 1x Stan ten Thije, 1x Lars Bouwmeester, 1x Tim Wegereef.

WVV 7 kwam wel met de winst terug van Hector. 4-2. Tim Jongman 2x, Berry ter Morsche 1x en Marc Satink scoorden.