HV Bentelo organiseert ook dit jaar een dameshandbaltoernooi in de eigen sporthal De Pol: De Pol Cup 2019 op zaterdag 31augustus en zondag 1 september. Het is alweer de zesde editie. Er was veel belangstelling, daarom is het deelnemersveld dit jaar uitgebreid. Naast het eigen dames 1 van Bentelo nemen vijf andere teams deel: BFC, DSS, Olympia, VELO en Wijhe. 
dinsdag, 30 juli 2019 16:22

MX Bentelo en feestavond

Tot en met 31 juli zal Bentelo weer in de ban zijn van paarden, motoren en feest. Hiervoor heeft de familie ten Dam in samenwerking met de families Pierik, Exterkate en Jannink hun grond aan de Slaghekkenweg ter beschikking gesteld. Deze locatie zal weer zorgen voor een mooie editie met veel spektakel. Afgelopen weekend was er een open wedstrijd voor zowel pony’s als paarden, dressuur en springen. Dinsdag 30 juli vindt de motorcross voor de jeugd van 5 t/m 15 jaar plaats. Het hoogtepunt van het zomerevenement is woensdag 31 juli met het 20e Internationale Motorspektakel. Op een geheel vernieuwde baan zullen de rijders over twee manches uitmaken wie zich tot winnaar mag kronen. Na de wedstrijd zal onder kunstlicht tijdens een veelbelovende show het sportieve gedeelte van het motorspektakel afgesloten worden. Na afloop van de show zal er een gezellig feest zijn in de grote feesttent met medewerking van de band Hakviolen. Volg Zomerevenement Bentelo ook op: www.hagmolenruiters.nl; www.mxbentelo.nl of op de Facebookpagina’s.
Bentelo kijkt terug op een succesvol Midzomerfeestweekend met vier dagen volop feest. Er was weer veel aandacht besteed aan de aankleding van het terrein. De bezoekers kwamen meteen in de juiste sfeer. “Er hangt een fijne festivalvibe”, verwoordde één van de bezoekers treffend. De organisatie is trots op alle complimenten die zij ontvingen over het terrein, waar de week voorafgaand aan de feesten keihard aan gewerkt is met heel veel enthousiaste vrijwilligers. Dat het Blau Weiβen Fest prima past bij Bentelo, bleek donderdagavond weer. Het hele dorp kwam uitgedost in Dirndl of Lederhose naar de compleet in de blauw witte dorpskleuren versierde tent. Met DJ Bart Eshuis en de Palemiger Spatzen gingen de Midzomerfeesten goed van start. De vrijdag begon zoals altijd met de kinderfeesten. Daarna was het tijd voor de ouderenmiddag. Deze tweede editie met het duo Een en Ander werd weer enthousiast ontvangen.
Begin juli wordt de aan het dorp grenzende wei aan de Bentelosestraat omgetoverd tot een sfeervol feestterrein, want van 4 t/m 7 juli is het weer tijd voor de Midzomerfeesten Bentelo. Tijdens deze dagen is er door de organisatie een bomvol programma neergezet voor jong en oud. De zaterdagavond blijft de uitgaansavond voor de jeugd uit de omgeving met een line-up vanaf 21.00 uur in de grote tent, oftewel ‘Dancefloor’, met: Chivv, Luftwaffel, Donfetti en Harry. Ook aan de mensen die van een ander genre houden is gedacht. In de kleine tent, oftewel ‘De Kroeg’, zet de Rooie Jager Roodshow ft Special Guests de boel op de kop.
Op een zonovergoten sportpark de Pol was het voor veel deelnemers puffen geblazen: Het Kantinefeest in Hengevelde moest duidelijk nog verwerkt worden bij een groot aantal spelers en speelsters van de deelnemende 66 teams.(KLIK HIER voor een fotoalbum) Namens de organisatie, Vincent Roelofs: “We kijken er goed op terug. Het was mooie dag, iedereen was mooi op tijd en als organisatie hadden het toernooi mooi vol zitten. De weersomstandigheden waren perfect en niemand zich verslapen; gelukkig haha! Voor Hengevelde interessant, in de prestatiepoule het was  een spannende finale tussen het Hengeveldse Timmer en Bouwbedrijf Rob Pierik en Eijsink Plavond en Wandsystemen; Dit eindigde in een 1-0 overwinning voor Eijsink. Al met al, wederom een prima toernooi en voor de liefhebbers van komend jaar: Tot 7 juni 2020!”De sportiviteitsbeker ging wel naar Hengevelde trouwens: Decokay Hengevelde: Schildersbedrijf Hengevelde dus!"KLIK HIER voor allle standen en uitslagen. 
Pagina 1 van 49