maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Patrick ten Breteler:” Tot volgende week op de ijsbaan!”

  • donderdag, 22 februari 2018 05:43
  • Geschreven door 
De ijsvloer was op woensdagmiddag rond 16.uur nog flinterdun De ijsvloer was op woensdagmiddag rond 16.uur nog flinterdun

Als we de weersverwachting voor komende week mogen geloven, kunnen de schaatsen uit het vet. Na het weekend wordt het nog wat kouder. De maximumtemperatuur komt een aantal dagen uit rond het vriespunt en de nachten worden zeer koud met in het binnenland minima tussen -7 en -12! Pas op vrijdag zou de temperatuur overdag weer boven het vriespunt komen. De eerste vragen zijn al binnen bij de redactie, “weet je al iets over de ijsbaan?” Hoe gaat voor de ijsbaanmannen de komende week er ijsbaan technisch uit zien? Patrick ten Breteler: “Met het weer lijkt het goed te komen. Alleen is het nu overdag nog te warm dus wat in de nacht aanvriest ben je nu overdag ongeveer weer kwijt aan ijs, maar dat wordt over paar dagen anders, dus dan kan het zomaar lukken met de ijsbaan. We zijn positief”.
Wat staat de ijsbaan mannen te wachten voor de komende dagen? Enkel afwachten of zijn er nog werkzaamheden mogelijk die de ijsgroei bevorderd?

ijsbaan 1

De ijsvloer moet nog van ver komen

Patrick: “Nu enkel afwachten. De baan is redelijk dichtgevroren, maar nog niet dik genoeg dus je kunt er nog niet op. De ijsmeesters Broshuis en Blokhorst houden het dagelijks in de gaten en houden water op goed niveau zodat er optimale ijsgroei is. Nog even afwachten dus, maar zoals het nu lijkt zeg ik:
Tot volgende week op de baan!”

Laatst aangepast op woensdag, 21 februari 2018 17:53
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2 reacties

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren