vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Annie Schreijer: Daarom moet Hengevelde stemmen op 20 maart 2019

  • donderdag, 14 maart 2019 05:27
  • Geschreven door 
Van links naar rechts staan op de foto: Johan Vennevertloo (kandidaat Rijn en IJssel),  Ellen Hemmers (kandidaat Vechtstromen), Esther Meijer (kandidaat Rijn en IJssel),  Annie Schreijer (kandidaat Europees Parlement),  Eddy van Hijum (lijsttrekker CDA Provinciale Staten), Moniek Kleinsman (kandidaat CDA voor Provinciale Staten),  Ben Eshuis (kandidaat CDA Provinciale Staten) en  Wim Stegeman (kandidaat Vechtstromen). Van links naar rechts staan op de foto: Johan Vennevertloo (kandidaat Rijn en IJssel), Ellen Hemmers (kandidaat Vechtstromen), Esther Meijer (kandidaat Rijn en IJssel), Annie Schreijer (kandidaat Europees Parlement), Eddy van Hijum (lijsttrekker CDA Provinciale Staten), Moniek Kleinsman (kandidaat CDA voor Provinciale Staten), Ben Eshuis (kandidaat CDA Provinciale Staten) en Wim Stegeman (kandidaat Vechtstromen).

Op woensdag 20 maart 2019 vinden er in Nederland verkiezingen plaats voor de Provinciale Staten en waterschappen. Dat er dan gestemd kan worden is bij de meeste mensen wel bekend, maar waarom en waarvoor? Vrouw, moeder, oma en CDA-Europarlementslid Annie Schreijer: “Net als voor de verkiezingen voor het Europees Parlement op 23 mei, is het goed om woensdag 20 maart naar de stembus te gaan voor de Provinciale Staten. Uw stem telt. Want het maakt verschil wie er bestuurt. De provincie bepaalt veel: hoeveel woningen er mogen komen, hoeveel vergunningen voor boeren, hoeveel subsidie voor cultuur. Dan is het goed als iemand uit de eigen streek meebeslist, iemand die Hengevelde goed kent en die weet waar het over gaat.
Wat zou dat een mooie score zijn voor Hengevelde: Ben Eshuis in de Provincie, Annie in Europa!”

IMG 3202

Laatst aangepast op woensdag, 13 maart 2019 21:52
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren