donderdag 27 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Open Huis Twickel College Delden

  • maandag, 07 januari 2019 10:17
  • Geschreven door 

De Deldense vestiging van Het Twickel College houdt op donderdag 17 januari a.s. OPEN HUIS. Leerlingen van groep 8 en hun ouders zijn tussen 18.00 en 21.00 uur welkom in de school aan de Schoppenstede 19 in Delden. Het Twickel College Delden is een onderbouwlocatie van Scholengroep Carmel Hengelo met de eerste twee jaren van het voortgezet onderwijs op alle niveaus: vwo (atheneum), havo en vmbo. In vergelijking met de meeste scholen voor voortgezet onderwijs is het een kleine school: er zijn momenteel ongeveer 250 leerlingen. Deze kleinschaligheid zorgt ervoor dat leerlingen en personeel elkaar goed kennen en dat de overleglijnen kort zijn. Hierdoor is de betrokkenheid erg groot en verloopt de communicatie onderling en met ouders erg snel. Tijdens het OPEN HUIS is in alle lokalen van de school iets te doen, beleven en te ontdekken. Door allerlei activiteiten, zoals meespeelles muziek, proefjes doen bij natuurverkenning, sportinstuif in de gymzaal en aan het werk gaan bij techniek, laat de school zien hoe het brede onderwijsaanbod in Delden eruit ziet.

Want de school is veelzijdig. Naast het gewone lesprogramma met de bekende schoolvakken, krijgen de leerlingen les in vaardigheden, mediawijsheid en is er een keuzeprogramma genaamd Ateliers, waarbij de leerlingen een aantal keren per schooljaar keuzes kunnen maken uit creatieve en uitdagende vakoverstijgende programma’s. Natuurlijk verschaffen de schoolleiding en de ouderraad ook informatie over bijvoorbeeld de werkwijze van de school en de leerlingenbegeleiding. Iedereen is van harte welkom!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren