WVV’34 verliest twee zure punten: 3-3

WVV'34 heeft in Vorden gelijk gespeeld. Vlak voort tijd kwam de thuisploeg tegen de verhouding in op gelijke hoogte. WVV'34 was fel en won veel duels. Na een balverovering kon Bas Assink aanvaller Hamoudi Jaafil in stelling brengen en hij scoorde koelbloedig. Hamoudi kon de score nog verdubbelen maar helaas kon hij geen kracht achter zijn kopbal krijgen. Gevolg was een terechte voorsprong bij rust. Na rust kwam WVV'34 snel op 2-0 door Wouter Horstink. Vorden, dat meer druk ging zetten door de lange bal te hanteren kwam ook bij het doel van WVV'34. Ook hun sterke wapen de verre ingooi was regelmatig gevaarlijk. Uit een corner kon de vrije aanvoerder simpel binnen koppen, waardoor het nog spannend leek te worden. Toch was het direct daarna wederom Wouter Horstink met een goede actie en een diagonaal schot: 3-1. Helaas kon WVV'34 via de counter geen vierde goal maken en kwam vorden in de slotfase terug tot 3-3. Bas Assink hierover: "Helaas, maar we hebben met zijn allen gestreden voor elke meter. Op naar de volgende wedstrijd en deze lijn doorzetten."