dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Summerclash Delden, eremetaal mee naar Hengevelde!

  • maandag, 31 juli 2017 05:18
  • Geschreven door 

In Delden speelden 84 beachvolleybal teams met in totaal ca 350 deelnemers mee om de felbegeerde beker. Van al deze teams mocht het Hengeveldse team met de gezusters Beuving, Anouk Veehof en Lotte Rotink het eremetaal mee naar huis nemen, een knappe prestatie. Het terrein in Delden was erg mooi aangekleed en maar liefst 14 beachvelden lagen klaar. Het weer zat mee en de stemming zat er goed in, ook mede door de Hengeveldse dj Bartezz (Bart Eshuis) die de aftrap van de muziek verzorgde. Uit veertien poules van zes teams gingen de beste acht teams naar de kwartfinales. In de finale was het best nog even spannend maar de Hengeveldse dames wisten te winnen van de heren en dus de beker met een vaatje bier mee te nemen naar Hengevelde! Op 2 september kan iedereen in Hengevelde meedoen aan het beachvolleybaltoernooi met aansluitende beachparty. Voor meer informatie en inschrijven zie www.cupido-hengevelde.nl. Hieronder enkele foto's. Dames proficiat!

DELDEN4

DELDEN3

DELDEN2

Laatst aangepast op maandag, 31 juli 2017 06:42
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

ether cloud mining

look what i found should i invest in bitcoins reddit click site