zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mike te Wierik aan het woord in FC Groningen TV

  • dinsdag, 08 augustus 2017 20:31
  • Geschreven door 

Vandaag verscheen een nieuwe video van FC Groningen TV. Nieuweling Mike te Wierik kwam aan het woord. Hij vertelde onder meer het volgende: "Het was een grote stap voor mij. Ik woon nu op mezelf en natuurlijk een nieuwe club. In het begin moest je daar zeker aan wennen. Ik had kleine liesklachten aan het begin van de voorbereiding, uiteindeiljk is het allemaal goed gegaan. Tot nu toe ben ik tevreden hoe het is gegaan. Ik heb veel wedstrijden kunnen spelen, alleen de eerste wedstrijd heb ik gemist. Ik heb veel getraind, veel getraind en tot nu toe kan ik tevreden zijn." Wil je de gehele video zien? Klik dan HIER.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren