zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC vanavond eerste thuiswedstrijd

  • zaterdag, 07 oktober 2017 13:13
  • Geschreven door 

WHC speelt vanavond in haar eigen sporthal de Marke tegen Overwetering, dat in tegenstelling tot de Wegdamse Handbal Club de eerste wedstrijd wel tot winst wist om te zetten. Het is een omnisportvereniging met afdelingen voor voetbal en handbal en speelt in geel-groen. Routenier Esther Tuinte: ”Bijna alles is fit. Eva Keuper kampt helaas net nog met een blessure aan haar hak, we open dat zij er over 2 weken weer bij kan zijn. Verder geen bijzonderheden. In deze nieuwe regio kennen we geen enkele tegenstander en dat heeft zo zijn voor en nadelen. Wel heeft Theo wat info kunnen achterhalen van Overwetering maar goed. We moeten ons eigen spel spelen; snelle breaks en tijd nemen in de aanval". 
Wat moet er anders dan vorige week?

"Verdedigend stond het vorige week goed, helaas vergaten we toen af en toe te scoren waardoor de punten helaas daar bleven. Dat moet vanavond dus beter. Eerste wedstrijd thuis, altijd leuk! Hopelijk veel publiek dus vanavond de eerste 2 punten dacht ik zo!”

 

Trainer Theo van der A:” Elke wedstrijd is moeilijk. Overwetering is net  gepromoveert uit de eerste klasse en hebben vorige week gewonnen van Pacceli.  Alleen Eva is geblesseerd zoals vermeld en de rest is topfit.  We proberen de punten in Hengevelde te houden!”

Laatst aangepast op zaterdag, 07 oktober 2017 19:15
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren