donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV'34 pakt koppositie na overwinning in Markelo

  • zondag, 03 december 2017 16:57
  • Geschreven door 
(bron: www.maarkelsnieuws.nl) (bron: www.maarkelsnieuws.nl)

WVV’34 heeft zich vandaag een hele goede dienst bewezen. Sportclub Markelo werd met 1-2 verslagen. Nadat het voor rust op een 1-0 achterstand kwam toonde het veerkracht. Mahmoud Jaafil maakte gelijk en goudhaantje Tom ten Breteler wist voor de twaalfde keer het net te vinden en schoot hiermee WVV’34 naar de koppositie. Het eerste kwartier was de wedstrijd in evenwicht. Beide teams creëerden kleine kansen maar tot groot gevaar leidde het niet. Na 20 minuten was het raak voor de thuisploeg. Wouter Roescher die de bal wegwerkte maakte hands in de 16. De penalty die hierop volgde was onhoudbaar voor Wouter Assink, 1-0. Het vervolg van het eerste bedrijf was WVV’34 zwak en toonde het niet de indruk te willen winnen. Tweede ballen werden niet gewonnen door de groengelen en Markelo had het betere van het spel.

Desondanks was het Mahmoud Jaafil die de gelijkmaker binnenschoot na een prima voorzet van broer Hamoudi. 1-1. Dit was tevens de ruststand. Na rust was er een ander WVV’34 te zien dan de eerste 45 minuten. In de 47e minuut bewees ‘good old’ Tom ten Breteler wederom zijn waarde. Lars Aarnink dekte goed door waardoor hij de bal kon veroveren. Een perfecte voorzet op Tom ten Breteler volgde, hij faalde niet. 1-2. WVV’34 had vervolgens het betere van het spel, maar de wedstrijd werd niet in het slot gegooid. Markelo rook dat er nog een punt te halen viel en zette een slotoffensief in. De laatste 20 minuten hing de gelijkmaker in de lucht en was het nog even billenknijpen voor de ploeg van Roy Workel. Er volgden dan ook enkele hachelijke momenten voor het Hengeveldse doel, maar de punten gingen uiteindelijk mee naar Hengevelde. Doordat EMOS in eigen huis verloor van Rood Zwart (2-3) mag WVV’34 zich de nieuwe koploper noemen. De ploeg staat bovenaan met 27 punten uit 10 wedstrijden. EMOS heeft 24 punten uit 10 duels gevolgd door GFC Goor met 21 punten, zij hebben echter 1 duel minder gespeeld.

eje

eeeeeee

markelo2

hasses

markelo3

markelo4

markelo5

(bron foto's: www.maarkelsnieuws.nl)

jdeje

Laatst aangepast op zondag, 03 december 2017 19:18
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren