maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cupido ware thriller voor overvolle tribune

  • zaterdag, 09 december 2017 17:01
  • Geschreven door 

De Wegdamse volleybaldames speelde wederom een vijfsetter tegen de Haaksbergse dames die deze keer de verkeerde kant op viel; 3-2 nederlaag. Om 11.45 uur klonk het eerste fluitsignaal in sporthal de Bouwmeester. In de eerste set ging het de eerste punten gelijk op. Toen kregen de dames van Cupido geen grip op de sterke serve van Havoc. Ze kwamen op een achterstand. Deze kon niet meer worden recht getrokken en de uitslag was dan ook 25-18. De tweede set begon sterk, de groen-gelen speelden hun eigen spelletje en zo sloegen ze de punten binnen de lijnen. Ze bouwden een voorsprong op en dit konden ze de hele set doortrekken. De set werd binnengesleept met 18-25. De derde set was een strijd die beide kanten op kon vallen. 

havoc cupido dec 17 32

Nek aan nek werd er gestreden voor de setwinst. Er werden ballen van de vloer gehaald, met lef geserveerd en aangevallen, maar ook een dipje in de service-pass zorgde ervoor dat het gelijk op bleef gaan. De euforie en het enthousiasme zorgde ervoor dat de dames van Cupido de set toch binnen wisten te slepen met 28-30!

 In de vierde set begonnen de dames met een achterstand van 10-4. Door een goede service druk konden de dames het weer recht trekken tot 10-10. Het ging gelijk op, maar door weer een sterke service van Havoc kwamen de dames niet tot hun eigen spel. Deze set werd dan ook verloren met 25-20. Zoals al vele malen is voorgekomen in Haaksbergen speelden ze wederom een vijfde set.

Cupido begon supersterk en wisselden van kant met een voorsprong van 3-8. Toch maakte Cupido te veel aanvallende fouten en wisten ze aan blauwe kant de punten te pakken.
De vijfde set werd verloren met 15-13.

KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S

Laatst aangepast op zaterdag, 09 december 2017 17:06
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren