dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Super Coole volleybalmiddag op 3 januari

  • zaterdag, 30 december 2017 09:57
  • Geschreven door 

In de kerstvakantie en wel op woensdag 3 januari 2018, organiseert Cupido een super coole volleybalmiddag voor de basisschooljeugd vanaf groep 3 ! Kinderen die zin hebben in een gezellige en sportieve middag, nodigen we dan ook uit van 14:00 tot 16:00 uur in sporthal De Marke te Hengevelde. Volleyballen, smashballen en allerlei andere spelletjes die betrekking hebben op volleybal komen die middag aan bod.
Ook neefjes, nichtjes, vriendjes of vriendinnetjes, mag je meenemen naar deze leuke middag. Opgeven is niet nodig en voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd! 

Hopelijk zien we jullie allemaal woensdag 3 januari. Lijkt jou volleybal superleuk en wil je een keertje mee komen trainen? Dan kan dat iedere maandag van 18:00 tot 19:00 uur, het eerste halve jaar kan je gratis meedoen!

Groetjes van de activiteitencommissie van Volleybalvereniging Cupido. Heb je nog vragen? Bel Lotte Goorden: 06-21524463

coolem

Laatst aangepast op zaterdag, 30 december 2017 10:15
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

bitcoin miner gpu comparison look what i found