maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Feestelijke openingen bij HEBO Kozijnen

  • donderdag, 21 december 2017 16:16
  • Geschreven door 

Het was voor de medewerkers van Hebo Kozijnen in Hengevelde vandaag de laatste werkdag van 2017. Een jaar van veranderingen, want er werden aan de Eeftinkstraat veel veranderingen doorgevoerd. Menig Hengeveldenaar zal het bouwverkeer dat dagelijks af en aan reed langs hebben zien komen, vandaag was dan de officiële opening van diverse zaken. Zo opende in chronologische volgorde medewerker Arthur Mensink met directeur Norbert Kuipers de 'Goordenpoort', het einde van de rondweg die het verkeer dat vanaf de Eeftinkstraat de laad- en loshal binnenrijdt aan de achterkant eruit kan laten. Deze poort staat op de plek waar voorheen het huis pal naast Autobedrijf Hartgerink stond. Toen de poort geopend was kwamen twee vrachtwagens van HEBO binnenrijden met veel lawaai, een prachtige happening.

Vervolgens was het de de beurt aan oprichter van HEBO Kozijnen Marinus Kuipers die het lintje doorknipte van de houthal, de hal die parallel aan de Slotsweg gebouwd is. De medewerkers konden gelijk door naar de daarnaast gelegen smederij, hier knipte Arjan Asbreuk het lintje door. Het slot was speciaal. Henri Goorden al zo'n 30 jaar werkzaam bij HEBO, gaat elke dag in de pauze naar zijn moeder (mevrouw Goorden van de Slotsweg) een soepje eten. Dit via een sluiproute, die speciaal voor Henri in ere is gebleven. Boven de deur van de sluiproute hangt een groot bord 'Goorden steegje', zodat Henri altijd de weg kan blijven vinden. Een mooi eerbetoon aan de familie Goorden, die de grond verkocht aan HEBO zodat het bedrijf kon uitbreiden. Hieronder enkele foto's: norber2
opening Goordenpoort

norber3
Opening houthal

norber4
Opening smederij

norber5
Henri Goorden verricht de officiële handeling

norber6
Norbert wijst de weg!

norber7
Henri krijgt een bord mee zodat hij de weg nooit meer vergeet...

Laatst aangepast op donderdag, 21 december 2017 16:37
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

  • Reactielink Erwin Goorden vrijdag, 22 december 2017 21:15 Geplaatst door Erwin Goorden

    Geweldig artikel van Hebo. Super leuk om te horen dat het Goordensteegje in ere wordt gevonden. Groetjes Erwin en Conny Goorden

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren