maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hengeveldse Maud Blokhorst Gewestelijk Marathon Kampioen Schaatsen

  • donderdag, 04 januari 2018 16:02
  • Geschreven door 

Maud Blokhorst uit Hengevelde is gisteren in Dronten Gewestelijk Marathon Kampioen Schaatsen geworden. Drie pupillen van IJSCH (IJs- en Skeelerclub Haaksbergen) hadden zich ingeschreven voor het Gewestelijk Kampioenschap Marathon. Het kampioenschap gold voor Gelderland en Overijssel tegelijk. Bij de pupillen D was IJSCH vertegenwoordigd door Maud Blokhorst en Sam Bauhuis. Maud kwam na een tactisch goed gereden race over vier ronden met een voorsprong van rond tien seconden over de finish, en werd daarmee Gewestelijk kampioen bij de meisjes. Maud rijdt nog niet zo lang bij IJSCH in Haaksbergen, waardoor het extra knap is. Via schoolschaatsen dat de Petrusschool vorig jaar organiseerd kwam ze in aanraking met schaatsen, ze nam drie proeflessen en maakt snel vorderingen. Ook bij de langebaan wedstrijden presteert ze momenteel zeer goed, ze staat nu 3e van Nederland bij de Meisjes. Maud van harte proficiat met deze knappe prestatie!

jorritberg
Met Jorrit Bergsma, topschaatser uit Nederland

ijsch2


ijsch3
Op training in Thialf

Laatst aangepast op donderdag, 04 januari 2018 17:18
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren