maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mike te Wierik op trainingskamp in Malaga

  • dinsdag, 09 januari 2018 06:31
  • Geschreven door 

Mike te Wierik is gisteren voor een trainingskamp van een kleine week naar Spanje vertrokken. In totaal 25 spelers en 12 stafleden van FC Groningen vlogen in de namiddag met luchtvaartmaatschappij Transavia vanaf Schiphol naar Malaga. Hoe is de vlucht verlopen Mike? "We hebben een prima vlucht gehad. Gisteren eerst in Groningen getraind en daarna zijn we met de bus richting Schiphol gegaan. Daar zijn we rond 16.45 vertrokken en rond 19.30 uur geland in Spanje. We trainen vandaag twee keer. Woensdag één keer en 's middags een oefenwedstrijd tegen Club Brugge. Donderdag en vrijdag is het twee keer trainen en zaterdag spelen we tegen Dynamo Dressden. Zondagmorgen vliegen we weer terug."

Wat gebeurt er verder? "Verder zullen er nog wat gesprekken gevoerd worden met de trainers en hebben we nog een voetbalquiz met sponsoren. Zaterdagavond zijn we vrij om wat te doen." 
We blijven Mike volgen en zullen verslag doen van de wedstrijden. Mike succes!

training3

Club Brugge is momenteel de trotse lijstaanvoerder in België, met na 21 competitieduels al 11 punten voorsprong op achtervolger Charleroi en liefst 13 op regerend landskampioen Anderlecht. Club – zoals de Bruggelingen in België kortweg worden genoemd – staat sinds dit seizoen onder leiding van de pas 39-jarige Kroatische trainer Ivan Leko, voormalig middenvelder van de club.


Laatst aangepast op dinsdag, 09 januari 2018 06:38
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

http://www.werathah.com/index.php
go here solidworks pc click this microsoft office 2016 oem autocad 2018 32 bit installer