maandag 16 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV’34 heer en meester

  • zaterdag, 13 januari 2018 19:44
  • Geschreven door 

De eerste wedstrijd van 2018; Het was kat en muis vandaag in en tegen FC Eibergen dat eindigde in een 0-2 overwinning voor de Hengeveldenaren, doelpunten Gijs Pierik en Wouter Horstink. Op een fraai (onterecht) afgekeurd doelpunt van oud WVV-er Kevin van Lieshout na was de uiterst verdedigende thuisploeg 90 minuten lang niet in staat om enig gevaar te stichten in de sterke Wegdamse defensie. Paal (Remi Leferink) en lat (Tom ten Breteler) stonden een grote score in de weg, ook de speler op doel bij Eibergen wist menig kans om zeep te helpen van de groen gelen (de keeper van de thuisploeg viel na 35 minuten uit met een hamstringblessure).
WVV, met geen enkele zwakke schakel binnen de gelederen had zichzelf meer moeten belonen.

Laatst aangepast op zaterdag, 13 januari 2018 19:46
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren