WVV’34 vanavond voor 1/8 finale naar Avanti Wilskracht

Vanavond staat voor WVV’34 de Tukker Cup op het programma. Vanavond zal het  in een wedstrijd tegen 3e-klasser Avanti Wilskracht strijden voor een plek in de 1/4 finale. Hoe benaderen de groen gelen deze wedstrijd? Worden er spelers gespaard of verschijnt WVV in de sterkst mogelijke opstelling? De eerstkomende wedstrijd is immers pas op 18 februari thuis tegen Buurse! Trainer Roy Workel:”Na de afgelaste competitiewedstrijd van afgelopen zondag, waarbij al is gesuggereerd dan het kunstgras in Hengevelde groener zou zijn geweest als daar, gaan we deze wedstrijd vol en serieus in! Avanti speelt in de 3e klasse dus dat is een mooie tegenstander om tegen te spelen. Gijs Pierik (blessure) en Lars Aarnink (ziek) zullen vanavond ontbreken".

De Achterhoek Cup is al een bekend fenomeen in het amateurvoetbal. Op initiatief van WVV-er Thijs Assink is er dit seizoen voor het eerst dat er binnen Twente gestreden worden om de Tukker Cup.  De Tukker Cup is een toernooi met een soortgelijke opzet als de Champions League. Voor de winterstop speelden de deelnemers een halve competitie in poules van vier. De nummers 1 en 2 van iedere poule plaatsten zich voor de  knockout-fase . De halve finales en de finale vinden vervolgens plaats bij WVV’34. De finaledag wordt een evenement op zich met als hoogtepunt uiteraard de finale en een gezellige afsluiting voor de deelnemers, supporters en sponsoren.

Kijk voor mee informatie over de Tukker Cup en de andere teams die zich al hebben aangemeld voor komend seizoen op de website www.tukker-cup.nl.