zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Loopgroep Hengevelde massaal aan de start van de Kastelenloop!

  • maandag, 16 april 2018 14:07
  • Geschreven door 

Diepenheim was afgelopen zaterdag en zondag het centrum van de 5e Kastelenloop Diepenheim. Opnieuw stonden er naast een kleine 200 individuele lopers ruim 130 teams aan de start van de Kastelenloop Diepenheim. Wederom opvallend veel teams uit de Hof van Twente. Veel teams uit Diepenheim, Goor, Markelo en heel veel lopers uit Hengevelde stonden aan de start. (KLIK HIER VOOR ENKELE FOTO’S) Samen lopen, sportief maar vooral ook gezellig bezig zijn, dat was het Hengeveldse doel voor de Kastelenloop. “Dat doel is zeker gehaald! Diepenheim kleurde groen/geel want met 42 lopers verdeeld over 14 teams en ook nog een individuele loper waren we overduidelijk aanwezig” aldus Yvonne Bax, voorzitter van de loopgroep.

IMG 3500

De kastelen loop bestaat uit 3 rondes respectievelijk 7 – 9- en 5 kilometer. Zo is er voor elk lid van de loogroep een gepaste afstand om te lopen. Yvonne:”En dat komt goed uit, want we hebben doorgewinterde ervaren lopers maar ook 7 lopers die dit jaar voor het eerst begonnen zijn met hardlopen en voor hen was het de eerste wedstrijd.

Onze Dames- en gemixte teams hebben keihard gewerkt en kwamen goed over de finishlijn. Met goede eindtijden tussen de 1.48:28 en 2.06:48 kunnen we als Loopgroep trots zijn op onze resultaten. Bijna alles is gezamenlijk gelopen onder en rond de 10 kilometer per uur.
Complimenten voor onze lopers die dit jaar zijn gestart met hardlopen en vandaag hun eerste 5 km in wedstrijdverband liepen.
Ook Richard was met 1.49:21 binnen, hij heeft de 21 km individueel gelopen!

IMG-20180415-WA0005Dan hadden we ook nog 5 familieteams:
Team Eijsink, Nijhuis Ottenschot en Wegdam. Prachtig om samen als gezin/ familie de uitdaging aan te gaan en elkaar te stimuleren om tot het uiterste te gaan. Team Wegdam was ons snelste familieteam. Theo liep de 7 km en Paul liep razendsnel de 2e ronde en Ellen maakte het heel snel af. Zo kwamen ze tot een eindtijd van 1.33:00 Voor hen was er de eerste prijs in de categorie gemende teams.

De prijsuitreiking:
Dit jaar ging team Wegdam wel met de prijs naar huis (daar waar we vorig jaar niet wisten dat we prijs hadden en met de uitreiking al in Hengevelde op het terras zaten) waren we nu wat scherper. Een mooie enthousiaste huldiging en de prijs…. Een overheerlijke taart. Die gezamenlijk met alle lopers is genuttigd hebben op wederom een Hengevelds terras

Het mooie van de Kastelenloop is dat elke ronde weer uit komt bij de start en zo kan iedereen elkaar gemakkelijk aanmoedigen. Dat gebeurde dan ook volop onder elkaar en ook daarin zijn we een sterke en goede loopgroep. Iedereen gunt elkaar een goede eindtijd en helpt elkaar over de finishlijn.
Lopen; een individuele sport maar wat kunnen we samen goed presteren.

Naast de aanmoediging van lopers waren er ook nog de nodige fans naar Diepenheim gekomen. Zo waren ernaast loopgroepleden ook nog kinderen, partners, ouders en vrienden! Echt helemaal te gek, dat maakt het voor ons als lopers nog mooier dan het al is.

Dus dank allen voor het aanmoedigen, jullie maakten het feestje compleet!”

IMG 3403

 

Laatst aangepast op maandag, 16 april 2018 14:15
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren