vrijdag 22 maart 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hengeveldse handbaljeugd ruilt buitencompetitie in voor beachhandbal

  • maandag, 04 juni 2018 22:12
  • Geschreven door 

Het beachveld 'achter de Marke' dat het oude trapveldje verving, wordt een steeds groter succes. WHC heeft dit jaar het gebruik geintensiveerd. De Hengeveldse jeugd heeft sinds dit jaar een onderlinge competitie met meerdere verenigingen uit de buurt geregeld. Onder andere TVO, Zenderen Vooruit, Stormvogels (Haaksbergen), Dynamiek (Goor) en DHV (Delden) nemen deel. De beachcommissie hierover: "Op deze manier kunnen we optimaal wennen aan het beachhandbal. De spelregels zijn namelijk wezenlijk anders. Er zijn wel grotere toernooien, maar omdat de bovengenoemde verengingen nog niet precies weten hoe het spelletje gaat, hebben we dit jaar voor deze opzet gekozen. De afgelopen twee weken hebben we getraind en nu hebben we dan vijf weken wedstrijdjes onderling tegen elkaar. Vandaag was de eerste avond. Dit doen we met teams van de E, D, C, B en A-jeugd. Het was erg leerzaam vandaag en er werden al mooie dingen laten zien. Het spelletje gaat veel sneller dan gewoon handbal en bij mooie doelpunten kun je 2 punten krijgen. En als de keeper scoort krijg je ook twee punten. In Hengevelde spelen we op de maandag en woensdag avond. Dus heb je zin om te kijken, iedereen is welkom."

zedoenhet1


zedoenhet3

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik moet van mijn werkgever nee leren zeggen

Ik heb gezegd dat ik dat niet wil

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren