donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV'34 maakte afspraken met de buurt over gebruik sportpark

  • zaterdag, 21 juli 2018 23:25
  • Geschreven door 

Het bestuur van WVV’34 vraagt aandacht voor het gebruik van sportpark Ruperts Erve. Het sportpark wordt zoveel als mogelijk open gesteld voor iedereen in ons dorp, ook voor onze jeugd. We vinden het fijn dat de kinderen ons sportpark weten te vinden om samen te sporten. Het afgelopen jaar bereikten ons echter ook regelmatig berichten dat omwonenden overlast ervaren van de jeugd die vooral ’s avonds op het sportpark is. Het bestuur heeft hierover gesproken met de jeugd en ook met de omwonenden. Duidelijk is geworden dat iedereen het belangrijk vindt dat ons sportpark, ook in de zomermaanden en op avonden, gebruikt kan worden. Zowel het bestuur, de jeugd in Hengevelde, ouders en de omwonenden van ons sportpark vinden het belangrijk dat de jeugd in Hengevelde een plek heeft om samen te voetballen. We hebben daarom opnieuw afspraken met elkaar gemaakt over het gebruik van ons sportpark.

Wanneer er geen georganiseerde wedstrijden/trainingen zijn gepland, is het hoofdveld/kunstgrasveld (ook in de zomermaanden) op alle dagen vrij bespeelbaar tot maximaal 21.00 uur.
Het is niet toegestaan gebruik te maken van de pannakooi (voormalig handbalveld).
Het hoofdveld/kunstgrasveld mag in de zomermaanden gebruikt worden aan de zijde van de tribune. Hiervoor is een deel van het veld afgezet.
Het is niet toegestaan tegen de reclameborden te schieten. Dit in verband met geluidsoverlast voor onze omwonenden.
Fietsen horen niet op ons sportpark, hiervoor is de fietsenstalling.
Het is niet toegestaan buiten muziek af te spelen (radio, mobiele telefoon, geluidsboxen, enz.).
Afval hoort thuis in de prullenbakken die op ons sportpark te vinden zijn.

We willen benadrukken dat het belangrijk is deze regels in acht te nemen. Het bestuur zal hierop controleren. Er zal verscherpt toezicht zijn. Maar bovenal doet het bestuur van WVV’34 een beroep op alle leden, vrijwilligers, gasten, kinderen en hun ouders om de regels rondom het gebruik van ons sportpark in acht te nemen. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid overlast zoveel als mogelijk te voorkomen en ons sportpark netjes te houden. Alleen gezamenlijk kunnen we ervoor zorgen dat ons sportpark toegankelijk blijft voor iedereen!

A.s. donderdag 26 juli zal om 19.00 uur in de kantine een toelichting gegeven worden op het gebruik van ons sportpark en de nieuwe afspraken die hierover zijn gemaakt. We nodigen van harte alle jeugd, ouders en andere betrokkenen uit hierbij aanwezig te zijn.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren