donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gerard Wielens opnieuw top!

  • zondag, 05 augustus 2018 15:21
  • Geschreven door 
Afgelopen zaterdag was het alweer de voorlaatste jonge duiven vlucht die meetelt voor het kampioenschap van PV de Witpen. De gevleugelde vrienden gingen dit keer naar Bierges een plaatsje in België dat op een afstand van zo’n 215 km vanaf Hengevelde ligt. Ook dit keer waren het de duiven van Gerard Wielens die in supervorm verkeerden.
Dit resulteerde in een 1e plaats in de vereniging en een mooie 5 de plaats in kring 2 tegen 1779 duiven. De eerste 10 waren als volgt:

1-2-6-9 Gerard Wielens
3-4-7-8 Jan Rupert
5 Bennie Rupert
10 Hennie Averdijk

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren