vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Twee spelers van WVV'34 opgenomen in Hofteam

  • maandag, 15 oktober 2018 13:58
  • Geschreven door 
Archieffoto uit 2017 Archieffoto uit 2017

Het zijn mooie weken voor de Hengeveldse voetballers Rens Brummelhuis en Bas Derkink. Beide spelers zijn namelijk geselecteerd voor het Hofteam dat volgende week dinsdag meedoet aan het Internationale jeugdtoernooi met c-teams van betaalde voetbalclubs uit Nederland, Duitsland en België bij GFC in Goor. Trainer Romano Lammertink heeft van zijn eigen vereniging Troy Sloterdijk, Ties Haverkate en Teun Eleveld opgeroepen. Het Hofteam speelt vanavond een oefenwedstrijd tegen HSC ’21 jo15 1, een ploeg die uitkomt in de derde divisie. Het duel op sportpark Heeckeren begint vanavond om 19:30 uur en is gratis toegankelijk.

Sv Delden
- Jort Laarhuis
- Max Dijkman
 
Dec Diepenheim
- Mart Keuter
- Siebe Roorda
 
Twenthe Goor
- Stijn Slag 
- Jikke Horselenberg
 
Bentelo
- Pim Bokdam
- Thies Versteeg
 
Hector Goor
- Coen Beukelman  
- Julian Schut
 
WVV
- Rens Brummelhuis
- Bas Derkink
 
Spc. Markelo
- Bram Heuvel
- Lars ter Kulve
 
Rood Zwart
- Thijn Jansens
- Floris Ros
 
GFC
- Troy Sloterdijk
- Ties Haverkate
- Teun Eleveld

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

key finder filemaker pro 11 advanced filemaker pro 14 update dreamweaver cs6 for os x buy read the article download 64 bit creative suite 6

adobe photoshop cs5 software for mac software sale autocad mep 2017 autodesk mep 2017

visite site download fireworks cs6 for mac find more info cost of dreamweaver cs6 license for mac serial no autodesk autocad 2018 software for mac