vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV'34 wederom thuis: 'DSVD traditioneel moeilijk'

  • zaterdag, 03 november 2018 06:13
  • Geschreven door 

WVV’34 ontvangt morgen DSVD uit Deurningen, een team met vergelijkbare uitslagen waar de Hengeveldenaren het traditioneel moeilijk tegen heeft. Keeper Tom Pierik: “DSVD is inderdaad traditioneel moeilijk. DSVD lijkt mij een gelijkwaardige tegenstander dat vooral fysiek erg sterk is. Het wordt denk ik een mooie wedstrijd met veel strijd van beide kanten. We staan er als ploeg goed voor op dit moment. Nagenoeg iedereen is fit, alleen Randy trainde gisteren apart. En Bennie is er helaas nog niet bij volgens mij”. (Bennie Barink: ’Met mij gaat het momenteel prima, ik ben vrijdagmorgen door de scanner geweest en wacht op het behandelplan. Wanner ik naar huis kan is voor mij ook een vraag’.
Tom, zoals het nu is ben jij 1e keeper, voelt dat ook zo? 

“Ja op dit moment wel. Er is natuurlijk wel genoeg concurrentie dus helemaal zeker ben je nooit van je plek, maar zoals het nu gaat voelt het fantastisch om in het 1e te mogen keepen. De sfeer in de groep is erg goed en de resultaten zijn ook best wel goed, dus ik hoop dat dit nog zo lang mogelijk zo blijft haha!”

6c708d6c888e47baed2644b0e165e179 XL

Op 17 april 2017 was de laatste officiele ontmoeting tussen beide teams. WVV'34 wist in de 90 minuten beschikbare speeltijd amper een mogelijkheid  te creëren en ging dan ook kansloos onderuit met 2-0.
De thuiswedstrijd dat seizoen in september werd er nog met 2-1 gewonnen. Wouter Horstink en Hamoudi Jaafil scoorden voor de groengelen.

Scheidsrechter deze middag is de heer Mulder, Mark Escher is namens WVV de vlaggenist.
Aftrap 14.00 uur

Laatst aangepast op vrijdag, 02 november 2018 15:45
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren