vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV weer in de koker, Valentijn Rupert debuteert

  • donderdag, 08 november 2018 22:37
  • Geschreven door 
De ruststand van 1-1 op het scorebord De ruststand van 1-1 op het scorebord

WVV’34 heeft vanavond middels een glansrijke 5-1 overwinning tegen vv Ruurlo de volgende ronde bereikt in het bekertoernooi. De grote man bij de groen gelen was Gijs Pierik met drie treffers. Na een 0-1 achterstand was het kort voor en kort na rust Gijs die de Hengeveldenaren aan de leiding brachten; de 2-1 uit een strafschop na een handsbal.(ZIE DIT FILMPJE) Even later was het Mahmoud Jaafil die van afstand raakschoot op aangeven van Jord Bouwmeester, deze was tevens de aangever bij de 4-1 van wederom Gijs Pierik. De eindstand werd bepaald door Lars Aarnink waarmee het in de derde klasse spelende vv Ruurlo afgedroogd huiswaarts keerden. Trainer Roy Workel:

“De 1ste helft was aan onze kant niet het beste van het seizoen maar we hebben ons in het 2e bedrijf goed hersteld. Met 3x Gijs Pierik, die als aanvoerder het jonge elftal bij de hand heeft genomen. Met vele nieuwe spelers waaronder Bas Assink en van de Jo-19 Valentijn Rupert een mooi resultaat behaald!”

De wedstrijd begon om 20.30 in verband met het overlijden van jeugdlid Sepp Scholten, broertje van onze jeugdspeler Robbe en zoon van  jeugdleider Mark. Sepp was speler van JO12-1 team en nog maar 11 jaar jong. Een verschrikkelijk bericht dat grote impact heeft op zijn teamgenoten, leiders, trainers en de gehele vereniging. Vanavond was er gelegenheid om te condoleren.

We wensen Mark, Anniek, Robbe, Wapke en de overige familie namens de redactie veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd.

Laatst aangepast op donderdag, 08 november 2018 23:00
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren